2013-10-09

Här kommer början på en liten berättelse


Södra Trimelgårdshamnen: Mordet

Molly, Nilla och Tara satt på bryggan och kollade på den delen av hamnen som var inhägnad. Där på satt två stora skyltar: ”Tillträde förbjudet…” och ”obehörig äga ej tillträde… målsman ansvarar för minderåriga.”.
Nilla kastade en sten i vattnet och svor tyst för sig själv.
”Varför får man inte gå in där och vadå målsman ansvarar? Vad är det för skitsnack?”
”Det är väl ganska självklart! Asså polisen var ju där för typ två dagar sen och de hittade typ en död kille där, Sjukt läskigt!” Svarade Tara
Molly morrade åt Tara och sa ”För det första prata inte som en fjortis. För det andra så var det där mordet skumt. För killen var bara fem år?!”
”What?! Bara fem år! Vad i helvete gjorde han där inne?” Skrek Nilla och Tara i mun på varandra.
”Fast det  är ju lika skumt som Sommaröns fallet förra året, då  fem personer dog under  mystiska omständigheter” Sa Molly o höll för ena örat för att inte bli döv.
Nilla blängde på henne för den sommaren kommer hon nog ihåg för halva sommaren spenderade hon på polisen men hon blev frisläppt fast hon var skyldig till mord med sitt gäng. Sen fick hon vänta på sin mamma på samma brygga som de satt nu på, för hon skulle hämta sina dyra Coco Channel skor som hon glömde i sommarstugan. För hon hade fått utegångsförbud så hon fick inte åka dit.
Hon tittade bort mot den södra delen av hamnen och frågade lite tomt ”Kan vi inte gå in där?”

Förtsättning följer ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar