2010-06-28

Hemma match imorgon (Tisdag)

Imorgon kväll är det dags för ny hemmamatch på ICA Maxi Arena. Indianerna som är i stort behov av poäng för att kunna försvara den sjätte och sista slutspelsplatsen tar emot Elit Vetlanda med stjärnor som Jason Crump och Jaroslaw Hampel. Räkna med en riktigt spännande och hård match!


                      Laguppställningarna till matchen:
Indianerna:                                                            Elit Vetlanda :


1. Niels Kristian Iversen                                       1. Janusz Kolodziej

2. Bjarne Pedersen                                              2. Thomas H Jonasson

3. Piotr Protasiewicz                                            3. Jarowslaw Hampel

4. Leon Madsen                                                 4. Lee Richardson

5. Grezgorz Walasek                                         5. Jason Crump

6. Simon Gustafsson                                         6. Robin Aspegren

7. Daniel Jeleniewski                                         7. Adrian Gomolski

8. Pontus Nilsson                                                8. Jonas Messing

Elit Vetlanda ligger trea i tabellen med 13 poäng trots att man har kört två matcher mindre än en del andra lag, däribland Indianerna. I förra veckans match vann som bekant Vetlanda med 30 poäng, 63-33 och till morgondagens match kommer man till start med exakt samma manskap. Det bör med andra ord inte finnas någon risk för underskattning från Indianernas sida! Totalt sett ett mycket starkt lag, utan tvekan ett av de två svåraste motståndarlagen i år!


Indianernas säsong kan man jämföra med en bergochdalbana. Det har gått upp och det har gått ner. På hemmaplan har man kört bra medan man på bortaplan har varit helt under isen, exempelvis i just förra veckans bortamatch mot Vetlanda. Sett till laguppställningen är Magnus "Zorro" Zetterström fortsatt skadad, så även Indianerna kör vidare med i princip samma manskap som senast. Dock kommer Daniel Jeleniewski åter in i laget, han tar Linus Eklöfs plats som reserv tillsammans med Simon Gustafsson.

Båda lagen ser på pappret ganska jämnstarka ut, och nu när Indianerna har fördel av hemmaplan kan man räkna med en betydligt hårdare match än senast! För att Indianerna ska kunna vinna så gäller det dock att laget höjer sig ett par snäpp och är riktigt på hugget redan från det första heatet. Det gäller att ta en tidig ledning och få ner Vetlanda-förarna på jorden efter den stora segern i förra veckan.

Sett till Indianernas lag är det också många som behöver visa varför de ska ha en plats i startsjuan framöver. Piotr Protasiewicz och Grzegorz Walasek har hittills under säsongen varit de klart stabilaste förarna i laget, de har tagit 81 respektive 79 poäng var på de nio körda matcherna. Bakom dessa har det inte sett lika imponerande ut, så det finns minst sagt mer att få ut av Indianlaget, som egentligen borde ligga högre upp i tabellen än vad man gör!

Morgondagens match kommer att bli riktigt jämn och Indianerna kommer behöva allt publikstöd de kan få, så se till att ta dig ut till ICA Maxi Arena imorgon kväll klockan 19:00. Ta gärna med några kompisar så vi blir riktigt många!

Tips: 49-47

Matchen startar klockan 19:00, varmt välkomna!

Källa Indianerna.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar